Ajtók

A Magyarországon előforduló ajtótípusok szinte mindegyikét beépítjük, de nagyon fontos, hogy az ajtó megrendelése előtt konzultáljon szakemberünkkel. A megfelelő ajtó kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni, mint pl. a fal kialakítása, a felhasználás módja, a biztonság stb…

MABISZ engedéllyel rendelkező zárszerkezetekkel ellátott ajtókat forgalmazunk és építünk be.

Jelenleg a műanyag nyílászárók a legnépszerűbbek, mert a legolcsóbbak, mérettartók, könnyebben karbantarthatók. Mára már kijelenthetjük több évtized tapasztalatai alapján, hogy időtállóságban is racionálisabb döntés, mit a fa nyílászárók.

Az, hogy a műanyag nyílászárót hány kamrás és milyen mélységű profilból érdemes megrendelni több szemponttól is függ. Lényeges, hogy önmagában a „kamraszám-verseny” győztese egyáltalán nem biztos, hogy az optimális megoldást jelenti, sőt. Többek között lényeges a cellák falainak vastagsága, a profil mélysége, de a falszerkezettől, meglévő hőszigeteléstől, üvegezéstől stb. is függ a megfelelő választás. Érdemes hozzáértő szakember tanácsát meghallgatni, munkatársaink segítenek.

A szerkezeteket alap esetben kívül-belül fehér színben gyártják, de lehet különböző színű, mintázatú dekorfóliával rendelni. Rengeteg fahasonlatos minta, árnyalat, szín áll rendelkezésre a választáshoz.

díszpanelek nagy választéka

Egy jól megválasztott ajtópanel dísze lehet helyiségünknek. Az ajtótok és a szárnykeret anyagminőségének függvényében (műanyag, fa, fém) érdemes a panelt kiválasztani.

Alábbiakban az általunk forgalmazott panelek gyártóinak részletes katalógusait tudja letölteni.

A megfelelő panel kiválasztásához kérje munkatársunk segítségét.

Fix ablakok

A legegyszerűbb, legolcsóbb ablaktípus, nincs szárny, vasalat - nem tudjuk nyitni, buktatni.

Bukó ablakok

Az ablakszárny felső része befelé buktatható, ezáltal szellőztethető a helyiség.

Bukó-nyíló ablakok

A legpraktikusabb, leggyakrabban alkalmazott megoldás, a maximális méret lehetőségeket érdemes figyelembe venni akár már a tervezésnél is.

Közép-felnyíló ablakok

Korábban széles körben elterjedt megoldás volt, a két szárny két oldalra képes nyílni, a főszárny, amin a kilincs van, buktatható is, tehát bukó-nyiló, de a másik, csak nyíló rész kizárólag a főszárny nyitása mellett használható.

Tokosztott ablakok

Minden olyan esetben ajánljuk, amikor a szélességi méret akkora, hogy egyszárnyú ablak nem jöhet szóba. Természetesen az osztás nem csak függőleges, hanem vízszintes is lehet és felülettől, mérettől függően többmezős ablakszerkezet is rendelhető.

Tetőtéri ablakok

A tipikusan tetőtérben alkalmazott ablakok minden tekintetben megfelelnek a kor kihívásainak, a vevői igényeknek. A legmagasabb német minőséget biztosító ROTO ablakokat forgalmazunk, de igény szerint vállaljuk Velux ablakok és kiegészítők beszerelését is.

bejáratiajtók

Bejáratiajtóink minőségi megoldásai garantálják a legmagasabb műszaki színvonalat és értékállóságot.

Kiemelten ajánljuk ajtóinkat modern családi házakhoz, ahol kiváló hő- és hangszigetelést, továbbá komfortos működést biztosítanak hosszú éveken keresztül. Egy szép bejárati ajtó a ház dísze, központi eleme, mely egyedi stílust kölcsönözhet a háznak.

Legtöbb esetben díszpanel kerül az ajtószárnyba, rengeteg forma, mintázat, szín, árnyalat, alakzat létezik, szinte csak a pénztárca szabhat határt az elképzeléseknek.

beltéri ajtók

Forgalmazzuk az összes minőségi beltéri ajtómárka termékeit, sőt, ha máshol választja ki és rendeli meg, kérheti tőlünk a szakszerű beszerelést.

Néhány szempont, mely meghatározza a megfelelő ajtó kiválasztását:

erkélyajtók

Az erkélyajtókat tekinthetjük egyfajta speciális ablakként is. Mindenképpen érdemes a munkatársainkkal vagy más hozzáértőkkel konzultálni a különböző megoldásokról.

Néhány szempont, mely meghatározza a megfelelő erkélyajtó kiválasztását:

garázskapuk

Több minőségi márka termékét forgalmazzuk és vállaljuk a szakszerű beszerelést.

hő- és tűzgátló nyílászáró szerkezetek

Vállaljuk az előírt minősítéssel rendelkező, a szükséges követelményeknek megfelelő hő-, füst- és tűzgátló nyílászáró szerkezetek kiválasztását, beszerzését és szakszerű beépítését.

Rendelkezünk a szükséges szaktudással és tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvánnyal, amelyek ehhez szükségesek.

tetőablakok

A tipikusan tetőtérben alkalmazott ablakok minden tekintetben megfelelnek a kor kihívásainak, a vevői igényeknek. A legmagasabb német minőséget biztosító ROTO ablakokat forgalmazunk, de igény szerint vállaljuk Velux ablakok és kiegészítők beszerelését is.

  • Felnyíló tetőtéri ablakok
  • Középen billenő tetőtéri ablakok
  • Felső harmadban nyíló tetőablakok
  • Motoros billenő tetőtéri ablakok
  • Térdfal ablak tetőablakokhoz
  • Tetőkibúvók padlásterekhez
  • Oldalra nyíló tetőkibúvók
  • Felnyíló menekülőablakok
  • Füstelvezető tetőablakok

rovarhálók

xxx

xx

párkányok

Sokféle megoldás, anyag, lehetőség áll rendelkezésre, hogy minden igénynek megfelelő párkányok, könyöklők kerülhessenek felszerelésre.

A szóba jöhető kérdések, szempontok közül néhány:

légbevezetők, szellőzők

Amennyiben az épület, illetve a lakás nem rendelkezik külön szellőztető rendszerrel, felmerülhet az igény bizonyos helyiségek esetében, hogy az adott nyílászárókba légbevezetők, szellőzők kerüljenek beszerelésre, akár utólag is.

Néhány szempont, mely meghatározza a megfelelő árnyékoló kiválasztását:

Kérje, tanácsunkat, felkészülten, sok éves tapasztalattal segítünk az optimális megoldás megtalálásában.

árnyékolástechnika

Forgalmazott árnyékolóinkat garanciával, egyedi kivitelben, az igényeknek megfelelően szereljük és építjük be.

Lorem ipsum